دبیر ستاد حقوق بشر بر پیگیری ماجرای مسمومیت دانش آموزان در برخی مدارس تاکید کرد و گفت: اجازه نخواهیم داد این قضایا مانع بهرهمندی دانش آموزان از حق آموزش شده و آرامش آنها و خانوادهها را سلب کند.
دبیر ستاد حقوق بشر ایران ضمن تشریح اهمیت حقوق بشر در دین مبین اسلام، تاکید کرد: آمریکا نمیتواند مدعی حقوق بشر باشد؛ ریشه حقوق بشر در ادیان الهی است اما کشورهای غربی مانند آمریکا پس از جنایتهای بسیار و دو جنگ جهانی با میلیونها کشته این مفهوم را ابداع خود دانستند.
دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: تحریمهای آمریکا علیه ایران، جنایت علیه بشریت است و این کشور باید ضمن پاسخگویی، تمامی خسارات مادی و معنوی وارده را نیز جبران نماید.
معاون بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، با اشاره به اعدام ۸۱ نفر به دست آل سعود گفت: عربستان باید در خصوص اعدامهای اخیر در رابطه با اینکه که این افراد با چه جرایمی به حکم اعدام محکوم شده اند، پاسخگو باشد.
سفیر ایران با انتقاد از سکوت آژانس بینالمللی انرژی اتمی نسبت به برنامه اتمی رژیم صهیونیستی تصریح کرد که رویکرد دوگانه این نهاد بین المللی به اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی (انپیتی) پیام منفی ارسال میکند.
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین تصریح کرد که گزارش مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد دوربین های مجتمع تسای کرج دقیق نبوده و فراتر از تفاهمات حاصله در بیانیه مشترک است.
سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در توئیتی نوشت: اقدامات امنیتی در تأسیسات هستهای ایران، به طور منطقی و معقول تشدید و محکم شدند و بازرسان آژانس هم به تدریج خود را با قواعد و مقررات جدید وفق دادهاند.
نماینده دائم ایران نزد سازمانهای بینالمللی در وین اعلام کرد که برنامه سازمان انرژی اتمی ایران برای تولید صفحه سوخت سیلیساید جهت استفاده در رآکتور تهران، ۹ روز قبل به اطلاع آژانس بینالمللی انرژی اتمی رسیده و بلافاصله امور عملیاتی آن آغاز شده است.
نماینده ایران، گزارش اخیر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی را معتبر ندانست و از این نهاد خواست که از هرگونه دستورکار سیاسی فاصله بگیرد و افزود: رویکرد یکطرفه آژانس میتواند به مانعی برای تعاملات آتی تبدیل شود.
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین، در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد بیانیه سه کشور اروپایی راجع به دلیل توقف فرایند قطعنامه در شورای حکام، گفت: سه کشور در واقع، به خودشان یک فرصت دیگری دادهاند تا در پرتو بی اقدامی و عدم پایبندی به تعهداتشان تحت برجام از یکسو، و عدم تخریب فضای دیپلماسی و همکاری ایران و آژانس از سوی دیگر، ...
نماینده دائم ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی با بیان اینکه ایران و آژانس امروز گفتوگوهای مفیدی براساس احترام متقابل داشتند، گفت که نتایج این گفتوگوها امشب منتشر میشود.
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین، اعلام کرد: به دنبال ارائه اصلاحیه پرسشنامه اطلاعات طراحی سایت فردو به آژانس و حضور بازرسان در این سایت در صبح امروز دوشنبه برای راستی آزمایی اطلاعات ارائه شده و برداشتن مهر و موم سیلندر حاوی اورانیوم ۴.۱ درصد، مدیرکل آژانس طی گزارشی آغاز تولید اورانیوم تا غنای ۲۰ درصد را تایید کرد.
نماینده ایران در سازمانهای بینالمللی در توئیتی تأکید کرد که آژانس باید حفاظت از اطلاعات محرمانه پادمانی کشور میزبان را تضمین کند. نماینده روسیه نیز از درز مجدد گزارش محرمانه آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران انتقاد کرد.
کاظم غریبآبادی سفیر و نماینده دائم کشورمان در مقر سازمان ملل در وین گفت: تزریق گاز هگزافلوراید اورانیوم یا یو.اف.شش به سانتریفیوژ، آخرین مرحله برای آغاز غنیسازی و جداسازی اورانیوم 238 از اورانیوم 235 است.
نماینده دائم ایران در آژانس انرژی اتمی با بیان اینکه ایران در برجام بدهکار نیست، گفت: ۲۰۰ میلیارد یورو خسارتی که ایران در دو سال و نیم بعد از خروج آمریکا متحمل شده را چه کسی باید جبران کند؟
نماینده ایران نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین با انتقاد از اظهارات روز گذشته مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، تاکید کرد: اصطلاحاتی نظیر «گریز» و «کیفیت قابل توجه مواد هستهای» جایگاهی در اسناد حقوقی آژانس ندارند.
نماینده دائم ایران در آژانس با بیان اینکه ایران شفاف ترین برنامه صلح آمیز هستهای را در بین کشورهای عضو آژانس دارد، گفت: از این سازمان انتظار می رود تا مأموریت خود را به شیوهای حرفهای، مستقل و بی طرفانه و به دور از هرگونه فشار یا مداخله انجام دهد.